Κοινωνία
Και δεύτερος επιδειξίας στην Ξάνθη!

Και δεύτερος επιδειξίας στην Ξάνθη!

  • 02 Φεβρουαρίου 2012, 13:21

Βιάστηκαν να νιώσουν ανακούφιση οι γυναίκες στην Ξάνθη από την σύλληψη ενός νεαρού που έκανε επίδειξη των… «προσόντων» του στους δρόμους, με τελευταία θύματά του τις συζύγους δύο ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθη! Όπως φαίνεται, υπάρχει και δεύτερος με το ίδιο βίτσιο!

Πρόκειται  για τον άγνωστο ακόμη δράστη που ξεγυμνώθηκε πριν από λίγες  ημέρες μπροστά σε ένα 14χρονο κορίτσι μέσα στο ασανσέρ της  πολυκατοικίας του, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Η ανήλικη μαθήτρια κλήθηκε να αναγνωρίσει τον νεαρό που συνελήφθη πρόσφατα, αλλά διαβεβαίωσε ότι ο άνδρας που την παρενόχλησε ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία. Έτσι, οι αναζητήσεις συνεχίζονται για τη σύλληψη του δεύτερου επιδειξία, την ώρα που η υπόθεση του πρώτου έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο 29χρονος που συνελήφθη, είχε χτυπήσει δύο φορές. Την πρώτη φορά ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα με ποδήλατο και κατέβασε μπροστά της το παντελόνι του και την δεύτερη έκανε τις ίδιες άσεμνες πράξεις μπροστά στις δυο συζύγους ποδοσφαιριστών, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους σε δρόμο της Ξάνθης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron