Στοίχημα
Τότεναμ - Γουλβς

Τότεναμ - Γουλβς

  • 14 Ιανουαρίου 2012, 12:02

14/1 - 17:00 - Πρέμιερ Αγγλίας

Παραμένοντας στην τρίτη θέση (ισοβαθμεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), δικάιως ονειρεύεται ακόμη και τίτλο η Τότεναμ, που σήμερα αναμένεται να έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη την ςαπογοητευτική Γουλβς.

Στην έδρα της η Τότεναμ δύσκολα κάνει γκέλες (μόλις πέντε βαθμούς άφησε να πάρει ο... άνεμος!), ενώ καραδοκεί τις πρωτοπόρους "αδελφές" ομάδες του Μάντσεστερ να κάνουν το λάθος που θα την φέρει ακόμη πιο μπροστά. Σήμερα θα απουσιάσουν οι σέντερ μπακ Κινγκ και Γκαλάς, και οι μέσοι Σάντρο και Χάντλστοουν.

Από την άλλη, η Γουλβς κοιτάζει την νίκη με το.. κυάλι, καθώς στα τελευταία έξι ματς την αγνοεί, ενώ σε σύνολο εννέα παιχνιδιών η κατάσταση είναι λαφρώς καλύτερη με την ομάδα να μετράει μία μόλις νίκη! Σήμερα θα επιστρέψει ο τιμωρημένος Μίλιας (βασικός μέσος), ενώ ο μέσος Ο'Χάρα και ο αμυντικός Ζιμπάρ παραμένουν εκτός.

Για όσους η απόδοση του άσου φαντάζει φτωχή (στο διαδίκτυο είναι αρκετά υψηλότερη), καλή επιλογή αποτελεί η επιλογή του μίνιμοθμ ενός γκολ για την ομάδα της έδρας, που μπορεί μεν να είναι φτωχότερη ως απόδοση, αλλά ως στανταράκι... από τα πιο φίνα!

 

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron