Βιβλιόραμα
Δωρεάν βιβλία στους αναγνώστες του hbnews.gr (2ος κύκλος προσφορών)

Δωρεάν βιβλία στους αναγνώστες του hbnews.gr (2ος κύκλος προσφορών)

31 Δεκεμβρίου 2011, 14:20

Αγαπητοί φίλοι του hbnews.gr,

Πριν καλά καλά λήξει ο 1ος Κύκλος των προσφορών μας σε ποιοτικά βιβλία για όλους και όλες εσάς που αγαπάτε την ανάγνωση, επανερχόμαστε με μια φράσκια προσφορά 10 τίτλων -αυτή την φορά από τον εκδοτικό οίκο Αλκυών.

Το μόνο που έχετε εσείς να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν τίτλο της αρεσκείας σας και να μας ενημερώσετε σχετικά στο e-mail: [email protected].

ΠΡΟΣΟΧΗ!

- Όλοι οι προσφερόμενοι τίτλοι έχουν ήδη δημοσιευτεί σε εμάς, στην στήλη του βιβλίου, το Βιβλιόραμα. Εσείς πρέπει να βρείτε το σχετικό με το βιβλίο της αρεσκείας σας άρθρο μας, να αντιγράψετε στο e-mail που θα μας στείλετε έναν κωδικό που θα βρείτε στο κάτω κάτω μέρος του άρθρου (θα έχει την ένδειξη "κωδικός για την προσφορά βιβλίου" και θα αποτελείται από ένα γράμμα και τέσσερα νούμερα).

- Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα για ένα μόνο βιβλίο σε κάθε κύκλο προσφοράς (θα ακολουθήσουν πάμπολλοι κύκλοι προσφορών, οπότε όλοι σας θα μπορείτε να ξανασυμμετάσχετε).

- Στο e-mail που θα μας στείλετε απαραίτητα θα πρέπει να γράψετε, εκτός από τον προαναφερθέντα κωδικό, το ονοματεπώνυμό σας και ένα νούμερο τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού).

- Δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους σας, ούτε όσοι κληρωθείτε θα πληρώσετε το παραμικρό κατά την παραλαβή του βιβλίου σας από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου.

- Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μέσω ιδιαίτερης ανάρτησης εδώ, στην στήλη Βιβλιόραμα, όπου θα σας ενημερώσουμε και για τα σχετικά της παραλαβής των βιβλίων σας.

- Σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο προσφορών (που αρχίζει στις 31/12 και τελειώνει στις 10/1/2012) περιλαμβάνονται τα εξής δέκα βιβλία:

1. Άκης Αγγελάκης: Η τέχνη της αυτοπεποίθησης

2. Gregory Hartley & Maryann Karinch: Η γλώσσα του σώματος

3. Bronwyn Fox: Νικήστε τις κρίσεις πανικού

4. Alan Bradley & Jody Beveridge: Παιδιά και διαζύγιο

5. Joseph O'Connor & John Seymour: NLP - Εισαγωγή στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό

6. Βασιλική Σούρλα: Βαμμένα Όνειρα

7. Napoleon Hill: Γίνετε πλούσιοι με τη δύναμη της σκέψης

8. Esther & Jerry Hicks: Ο Νόμος της Έλξης

9. Marianne Williamson: Επιστροφή στην αγάπη

10. Stephanie Chandler: Κάνετε το άλμα! 101 τρόποι για να εξελιχθεί η επιχείρησή σας

Από κάθε τίτλο θα δοθεί 1 αντίτυπο σε 10 διαφορετικούς τυχερούς, δηλαδή θα μοιραστούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (κατόπιν κλήρωσης) 10 βιβλία!

Το hbnews.gr και οι εκδόσεις Αλκυών σας εύχονται καλή ανάγνωση!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron