Life Style
Αχ αυτές οι... Δημοκρατικές Συμμαχίες!

Αχ αυτές οι... Δημοκρατικές Συμμαχίες!

  • 12 Δεκεμβρίου 2011, 23:09

Την κυρία τη γνωρίζουμε από τις σέξι εμφανίσεις της στις νυχτερινές πίστες και τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της. Τώρα όμως η Μαρία Βολονάκη συνεχίζει την καριέρα της ως δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», στη Λεωφόρο Συγγρού.

Η zougla.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του κόμματος της κας Μπακογιάννη, όπου μία υπάλληλος εμφανώς ταραγμένη διευκρίνισε ότι η κα Βολονάκη εργάζεται ως εθελόντρια και δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της.

Η τραγουδίστρια είναι Πειραιώτισσα, με καταγωγή από την Κρήτη. Πριν αποκτήσει σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του τραγουδιού, όπως με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Βασίλη Καρρά και άλλους, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ένα φιλί που έδωσε στο… στόμα στο «Shisha», κατά τη διάρκεια live εμφάνισης το 2009, με μία από τις τρεις χορεύτριες που την πλαισίωναν, είχε δώσει αφορμή για πολλά  σχόλια.

«Ήταν ένα θεατρικό φιλί, που το δώσαμε για τις ανάγκες της χορογραφίας. Ενώσαμε το remix του τραγουδιού μου "Καρδιά, καρδούλα μου" με το "I kissed a girl" της Katie Perry. Έτσι, μας προέκυψε και το φιλί», δήλωσε τότε στην «Espresso» η αοιδός - φωτομοντέλο - δημοσιογράφος, που όμως πρόσθεσε ότι δεν την ελκύει το φλερτ με γυναίκες.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι οι άρρενες δημοσιογράφοι θα συνωστίζονται στο γραφείο Τύπου της Ντόρας, για να παραλάβουν από τα χέρια της ένα δελτίο… Τύπου!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταίες Ειδήσεις - Latest News




cron