Life Style
Γδύθηκε... νοσοκόμα η Lila the Diva

Γδύθηκε... νοσοκόμα η Lila the Diva

  • 07 Δεκεμβρίου 2011, 01:13

Ποιο είναι αυτό το ξανθό κορίτσι που… γδύθηκε νοσοκόμα στο «Villa Club»; Είναι η σέξι διαιτολόγος και μοντέλο, Λίλα Κυριαζοπούλου!

Την έχουμε δει επίσης στα βίντεο κλιπ του Ominus & DJs και των Vegas για τα τραγούδια «Κάντε πανικό» και «Τους πονάει» αντίστοιχα. Αν θέλετε να την δείτε κι από κοντά, δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε κάποιο πάρτι επωνύμων, μια και δεν χάνει ποτέ κανένα!

Η γνωστή και ως «Lila the Diva» είναι συν της άλλης dj! Δεν χάνει ευκαιρία να δείξει και αυτό το ταλέντο της, σε συνδυασμό πάντα με την προκλητικά σέξι εμφάνισή της.

Παράλληλα με τη διαιτολογία ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, γι’ αυτό αποφάσισε να συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss on-line. «Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου θα με βοηθήσει στα επαγγελματικά μου στο χώρο της διαιτολογίας. Θα μου δώσει προβολή και, γιατί όχι, και γνωριμίες», αναφέρει η ίδια.

Ο υπολογιστής είναι προέκταση του χεριού της αφού, όπως ομολογεί, περνάει πολύ ώρα μπροστά στην οθόνη και κυρίως στο facebook. «Συσπειρώνω τον κόσμο για την ψηφοφορία», λέει γελώντας.

Το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της. Είναι κοινωνική, πεισματάρα, αλλά πολύ εγωίστρια και ελαφρώς έως πολύ αναίσθητη. «Όλα τα κακά έχω», συμπληρώνει με αυτοσαρκασμό.

Το πάθος της είναι ο χορός. Έκανε για επτά χρόνια κλασικό μπαλέτο, λατινοευρωπαϊκούς και μοντέρνο, πράγμα που δικαιολογεί και το καλλίγραμμο σώμα της. «Σταμάτησα το χορό στο λύκειο λόγω διαβάσματος. Αλλά τώρα σκοπεύω να συνεχίσω, είναι το πάθος μου», εξηγεί.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron