Τεχνολογία
Συστήματα υγραεριοκίνησης Europegas

Συστήματα υγραεριοκίνησης Europegas

  • 04 Δεκεμβρίου 2011, 15:48

Η Europegas είναι μία από τις ηγετικές ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων υγραεριοκίνησης αυτοκινήτου (LPG/CNG). Eίναι παρούσα στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991.

Το βασικό προϊόν της είναι το LPG/CNG Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN. Είναι επίσης κατασκευαστής των μειωτήρων γενιάς IV και injection rails. Τα προϊόντα της είναι πολύ δημοφιλή στην αγορά των συστημάτων LPG/CNG, χάρη στην εξαιρετική ποιότητά τους και την μακράς διάρκειας απόδοσή τους.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ εγκατάστασης υγραεριοκίνησης σε αυτοκίνητα, που περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε υγραεριοκινούμενο. Όλα τα προϊόντα που προσφέρει είναι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 και ECE 110. Κατασκευάζει αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Χάρη στην εφαρμογή όλων των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, οι πελάτες της μπορεί να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν 100% αξιόπιστα προϊόντα.

Η Europegas έχει βραβευτεί με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας. Τα συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών. Είναι ένα βραβείο για την αποτελεσματική διαχείριση, την καλή πολιτική ανάπτυξης, την εκπλήρωση των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και των πιο υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εταιρεία διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα ταλαντούχων προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών, αναπτύσσονται συνεχώς καινοτόμες λύσεις. Χάρη σε αυτή την ομάδα, η Europegas είναι σε θέση να ερευνά, να σχεδιάζει και να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα σύμφωνα με την πιο μοντέρνα τεχνολογία. Το γεγονός ότι η κατασκευή και συναρμολόγηση των ηλεκτρονικών συσκευών, των ιμάντων πρόσδεσης και των μειωτήρων γίνεται στην Πολωνία δίνει την δυνατότητα πλήρους ελέγχου της ποιότητάς τους. Τα προϊόντα δοκιμάζονται πολλές φορές και βελτιώνονται, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα που απαιτούν οι πελάτες της.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις:

1. Ο κινητήρας χάνει την δύναμή του μετά την εγκατάσταση υγραερίου;

Στις γενιές HV η διαφορά ενέργειας του αυτοκινήτου που κινείται με βενζίνη και εκείνου που του παρέχεται υγραέριο δεν υπερβαίνει τα 15%. Αυτό είναι αναπόφευκτο διότι το υγραέριο έχει μικρότερη τιμή θέρμανσης. Η θερμογόνος αξία αυτού του καυσίμου δίνει σε σύνθεση προπάνιο/βουτάνιο σε επίπεδο 30/70 –25,15 MJ/dm³ και για 70/30 παίρνει την αξία 23,75 MJ/dm³. Σε σύγκριση, η βενζίνη 95 φτάνει την τιμή θέρμανσης ~32,8 MJ/dm³.

2. Το υγραέριο είναι μόνο για τα καινούργια αυτοκίνητα;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την εγκατάσταση υγραερίου σε παλαιότερα ή σε αυτοκίνητα με πολλά χιλιόμετρα, εάν ο κινητήρας δεν καίει υπερβολικά καύσιμα και έχει ικανοποιητική συμπίεση.

3. Είναι ασφαλής η εγκατάσταση του υγραερίου;

Αυτές οι εγκαταστάσεις τηρούν όλα τα ευρωπαϊκά και τα εθνικά πιστοποιητικά ασφάλειας, γι' αυτό και δεν δημιουργούνται προβλήματα από την οδήγηση ενός τέτοιου οχήματος. Επίσης δεν υπάρχουν βάσεις στον ισχυρισμό ότι η εγκατάσταση του υγραερίου μπορεί να είναι επικίνδυνη, ειδικά όταν αυτό το σύστημα διαθέτει μια σειρά από μηχανικές και ηλεκτρικές εγγυήσεις.

4. Είναι πιθανόν να εμφανιστούν προβλήματα που δεν υπήρχαν πριν;

Πρέπει να φροντίζουμε για την ποιότητα των μπουζιών, των καλωδίων υψηλής τάσης και του φίλτρου του αέρος. Επίσης η ποιότητα του υγραερίου με το οποίο ανεφοδιάζουμε το όχημα μπορεί να έχει επίδραση στην εγκατάστασή μας.

Περισσότερες πληροφορίες: EUROPEGAS ΕΕ, Εμπόριο Συστημάτων Υγραεριοκίνησης - Πρωτόπαπα 63, Ηλιούπολη (16342) - τηλ. 2109935444, κιν. 6988231111, διέθυνση εργασιών: κα Μάγδα Ρατζίβον - site: http://www.europegas.pl/gr/

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Τεχνολογία




cron