Αθλητικά
ΑΕΚ: Προβληματισμός και απογοήτευση

ΑΕΚ: Προβληματισμός και απογοήτευση

  • 03 Δεκεμβρίου 2011, 13:09

Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, αφού περίμεναν να υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη κατά την διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ, στα Σπάτα.

Ο Γιάννης Βλάχος παρουσιάστηκε στη διοίκηση της «Ένωσης» και ζήτησε 45 μέρες να γίνει οικονομικός έλεγχος, αφού εκπροσωπεί κάποιον ξένο επενδυτή. Ανάμεσα στις δύο πλευρές (τους παράγοντες της ΑΕΚ και την πλευρά του ενδιαφερόμενου) έχουν συμφωνηθεί να μην ανακοινωθεί τίποτα μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

«Δεν είμαστε δυστυχώς εμείς σε θέση ισχύος, αφού δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Δεν κερδίζουμε χρόνο εμείς, αντίθετα χάνουμε χρόνο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τελειώσει το θέμα πολύ πιο σύντομα, πιστεύουμε ότι το ίδιο θέλει και η άλλη πλευρά», έλεγαν οι παράγοντες της διοίκησης.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νοτιάς υποσχέθηκε ότι θα βάλει χρήματα στην ομάδα, χωρίς όμως να ανακοινώσει το ποσό που θα διαθέσει. «Υπάρχει μέρα που να μην έχω βοηθήσει την ΑΕΚ; Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Ηδη έχω κάνει πάρα πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και τα προηγούμενα», τόνισε ο Χιώτης εφοπλιστής.

Πάντως, ο κ. Νοτιάς θα έχει σήμερα συνάντηση με το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και δεν αποκλείεται εκεί να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την ΑΕΚ. Πάντως, φήμες αναφέρουν πως ο κ. Βλάχος εκπροσωπεί κάποιον Άραβα επιχειρηματία και γνωρίζονται αρκετό καιρό.

Παρ' όλα αυτά, ο 51χρονος δικηγόρος δεν έχει παρουσιάσει καμία έγγραφη εξουσιοδότηση ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο, κάτι που στη διοίκηση περιμένουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay», στα αποδυτήρια χθες είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα εντονότατου προβληματισμού και εκνευρισμού. Η αναστάτωση ήταν μεγάλη και ορισμένοι παίκτες μιλούσαν για «κοροϊδία» και μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες για τον εκπρόσωπο του επενδυτή ήταν: «ούτε ο Τσάκας να ήταν. Τουλάχιστον αυτός έδειξε και ένα έγγραφο».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να προετοιμάσει τους παίκτες για τον αγώνα (04/12, 15:00) με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Στη διάθεση του 41χρονου τεχνικού επιστρέφουν ο Νίκος Γεωργέας και ο Αντώνης Ρίκκα. Ο Σιαλμάς αναμένεται να παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πίσω του θα είναι ο Χοσέ Κάρλο, ο Λεονάρντο και ο Μπέλεκ. Ο «πονοκέφαλος» του Κωστένογλου έχει να κάνει με το δίδυμο των στόπερ, αφού πρέπει να χρησιμοποιήσει δύο εκ των Δέλλα, Κάλα και Μανωλά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron