Editorial
Κιθαρίστας ή ντράμερ;

Κιθαρίστας ή ντράμερ;

  • 01 Δεκεμβρίου 2011, 23:26

Τελικά τι είναι καλύτερο, να σε λένε μαλάκα ή ηλίθιο; Ο κύριος "αντί" δεν έχει κάτι να πει επ' αυτού; Θα αφήσει έτσι αναπάντητο τούτο το σύγχρονο αίνιγμα της Σφιγγός;

Κατεβάσαμε τα λεξικά της αρκούδας, ακούσαμε δεκάδες φορές το βιντεάκι στο You Tube, ένας ρημάδας γαλλομαθής δεν μας έτυχε και ανάστατη η συντακτική αίθουσα! Άλλος να παίρνει τηλέφωνο μια ξαδέρφη του που θυμόταν κάτι γαλλικούλια, μα η ρουφιανα ποιος ξέρει πού γύρναγε και δεν εννοούσε να το σηκώσει, άλλος κώλωνε να σχηματίσει στο κινητό το νούμερο της "πρώην" που, ναι, γαλλικά ήξερε φαρσί κι ανακατωτά, έλα μου όμως που ο άχρηστος δεν το προγραμμάτισε σωστά και προχθές φρόντισε να τσακωθεί με το "μωρό" και τώρα πού μούτρα να της σπικάρει τα ελάσσονα και να λυθεί η παρεξήγηση!

Και καλά το εν λόγο επίμαχον, εκείνη η εξομοίωση φασιστών - κομμουνιστών τι σου λέει; Ακούς εκεί επιστροφή στην δραχμή! Ήμαρτον κύριε Πάγκαλε, να, στην αστακομακαρονάδα σου όρκο βαρύ κάνω, μην σώσω να το ξανασκεφτώ... να πέσεις να με πλακώσεις και πλευρό μην μου αφήκεις!

Κι όσο για τα ξενέρωτα τα διαμαρτυριλίκια, με πανό και after save και το χέρι στον κώλο της μπροστινής συντρόφισσας δουλειά -χωνέψτε το- δεν γίνεται και χαμπέρι ουδέν! Μου αρέσει που το MEGAκάναλο το χαρακτήρισε κιόλας ως την πλέον αξιοπρεπή διαμαρυρία - πορεία - διαδήλωση και το κέρατό του το τράγιο. Γάβγιζαν στην απ' όξω οι και καλά πεινασμένοι, περνούσαν οι μέσα στο πάλαι ποτέ παλάτιον του Όθωνα τα νέα μετράκια του '12. Και το καρφί στον κώλο να μας χώσουν, εκεί εμείς, στις 24ωρες πανελλαδικές, έτσι για ξεκάρφωμα, να μην πουν ότι οι συνδικαλιστές μας πουλήθηκαν.

Και μετά σιωπή. Μαζευόμαστε Τρίτες - Παρασκευές να θαυμάσουμε τον Λαζόπουλο, σαν τις χήρες γύρω απ' το πτώμα της ζωής μας, καταλαγιασμένοι κι ανήμποροι, μέχρι την επόμενη 24ωρη και την μεθεπόμενη, ώσπου στο τέλος με μαλλιά παλλευκα θα μετρούμε τις εβδομάδες που λείπουν για την σύνταξη και τα ευρουδάκια που έκαναν φτερά -θυσία στην επανάσταση...

Μαλάκες, λοιπόν, ή ηλίθιοι; Δεν απαντάει κανείς;

Να σας πω λοιπόν εγώ τι είναι το καλύτερο: Να σε λένε μαλάκα και να μην είσαι, παρά ηλίθιον και να είσαι!

 

Πάνος Γιαννάκαινας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron