Πολιτική
"Μοναδική διέξοδος η προσφυγή στις κάλπες"

"Μοναδική διέξοδος η προσφυγή στις κάλπες"

  • 29 Νοεμβρίου 2011, 19:29

Για εμμονή της κυβέρνησης στην ακολουθούμενη πολιτική, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, μετά την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Λ. Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τη θέση του ότι μοναδική δημοκρατική διέξοδος είναι η προσφυγή στις κάλπες, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με το Μνημόνιο και με την λιτότητα, καθώς «οδηγεί στον όλεθρο τη χώρα και την Ευρώπη σε διάλυση».

Όπως είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, το κύριο δίλημμα αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη είναι η αλλαγή πολιτικής. Επίσης, τόνισε πως «η Ελλάδα δεν πρέπει να μπει σε συζήτηση για την εφαρμογή της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου, που δένει χειροπόδαρα το μέλλον του λαού».

«Η χώρα πρέπει να προχωρήσει με ομαλές διαδικασίες, στη διεξαγωγή εκλογών, ώστε ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του», υπογράμμισε.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον κ. Παπαδήμο, ο κ. Τσίπρας έθεσε στον πρωθυπουργό θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης και ζήτησε την άμεση κατάργηση του φόρου για τα ακίνητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron