Αθλητικά
Αισιοδοξία για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ

Αισιοδοξία για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ

  • 02 Νοεμβρίου 2011, 12:30

Την επιθυμία να επιστρέψει με γκολ στον αγώνα (06/11) με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και ελπίζει αυτό να συμβεί στο αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Σάμροκ Ρόβερς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

«Όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και σε όλα τα μέλη της. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν ξανά οι νίκες. Μάλιστα, θέλουμε να κάνουμε αρχή από τον αγώνα με τους Ιρλανδούς. Θα επιθυμούσα πολύ να βρεθώ κι εγώ στο Δουβλίνο, αλλά δυστυχώς δε γίνεται», δήλωσε ο 23χρονος παίκτης και αναφέρθηκε στην αποθεραπεία του:

«Πάω πολύ καλά. Ο γιατρός λέει ότι σύντομα θα επιστρέψω στη δράση. Αν δεν πάει κάτι στραβά, θα βρεθώ στην Τρίπολη. Μάλιστα, θέλω να βάλω και γκολ. Νιώθω σαν θηρίο μέσα στο κλουβί τις δέκα μέρες που απουσιάζω από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ανυπομονώ να γυρίσω ξανά στους αγώνες και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπόλονι

Λίγες αλλαγές ετοιμάζει ο Λάζλο Μπόλονι στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (20:00) αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Λίνο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν σκέφτεται να ρισκάρει με την χρησιμοποίησή του.

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο 58χρονος προπονητής είναι οι: Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Εκτός πλάνων του Μπόλονι ήταν οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γκαρσία και Τσουκαλάς, καθώς και οι Σπαντάτσιο, Λεονάρντο, Κατσικάς και Γιάννου, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

1ος όμιλος

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ (19:00)
Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ (20:00)

Βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Τότεναμ 7 (4-1)
2) ΠΑΟΚ 5 (4-3)
3) Ρούμπιν Καζάν 4 (5-3)
4) Σάμροκ Ρόβερς 0 (2-8)

Επόμενη αγωνιστική (30/11)

Ρούμπιν Καζάν-Σάμροκ Ρόβερς (19:00)
Τότεναμ-ΠΑΟΚ (22:05)

 

sport-fm.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron