Αθλητικά
Τι "μαγειρεύει" ο Τσάκας με τον εκπρόσωπο του Ροναλντίνιο;

Τι "μαγειρεύει" ο Τσάκας με τον εκπρόσωπο του Ροναλντίνιο;

  • 30 Οκτωβρίου 2011, 12:04

Μία από τις προσκλήσεις που φέρεται ότι ζήτησε ο Βλάσης Τσάκας, για το αποψινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΟΚ, προορίζεται για τον Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Derby», ο συνεργάτης και εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Φλαμένγκο.

Πάντως, δεν σημαίνει τίποτα η κοινή παρουσία των δύο ανδρών, οι οποίοι θα δουν από τις σουίτες της Τούμπας το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι Τσάκας είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως, αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα γίνει μία μεταγραφή μεγαλύτερη από εκείνη του Σισέ και δεν αποκλείεται να είναι ο Ροναλντίνιο ο ποδοσφαιριστής που επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Την φετινή σεζόν, ο 31χρονος παίκτης έχει παίξει σε 29 (24 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο) ματς με τη φανέλα της Φλαμένγκο, έχοντας πετύχει 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron