Life Style
Θα σύρουν στα δικαστήρια την Britney Spears;

Θα σύρουν στα δικαστήρια την Britney Spears;

  • 28 Σεπτεμβρίου 2011, 11:13

Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την προβολή φωτογραφιών από τα γυρίσματα του νέου video clip της Britney Spears που έχει τίτλο « Criminal».

Σύμφωνα με το σενάριο του video, η Britney αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει μαζί με τοn σύντροφό της η νέα εκδοχή του ζευγαριού Bonnie και Clyde.

Έτσι η τραγουδίστρια εμφανίζεται να ληστεύει απειλώντας με όπλο ένα κατάστημα στο Ανατολικό Λονδίνο και μάλιστα σε μια από τις περιοχές που επλήγησαν από τη βία και τις ληστείες στο πλαίσιο των εξεγέρσεων που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στην βρετανική πρωτεύουσα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και επίσημοι φορείς έχουν αρχίσει να ασκούν έντονη κριτική στην τραγουδίστρια, σχολιάζοντας πως οι σταρ της ποπ αποτελούν πρότυπα και ότι κατά συνέπεια αυτές οι εικόνες της Britney Spears παρακινούν τους νέους να γίνουν βίαιοι και επιθετικοί, κάνοντας χρήση όπλων ή καταφεύγοντας σε άλλες παραβατικές συμπεριφορές.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η τραγουδίστρια να κληθεί να απολογηθεί σε κάποιο συμβούλιο νεότητας ή ακόμα και στο δικαστήριο.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron