Πολιτική
Πάγκαλος εναντίον όλων!

Πάγκαλος εναντίον όλων!

  • 23 Σεπτεμβρίου 2011, 11:05

«Το μέσο εισόδημα των δικηγόρων είναι 14.000 ευρώ το χρόνο και των μηχανικών 1.100 ευρώ το μήνα», ανέφερε ο Θόδωρος Πάγκαλος επαναλαμβάνοντας τη δήλωσή του ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν το Δημόσιο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι ιδιοκτήτες ταξί και εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απεργούν μαζί γιατί θέλουν να προκαλέσουν μπάχαλο και να αποτύχει η κυβέρνηση. «Τι κοινό αίτημα έχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό με τον Λυμπερόπουλο;», αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος

Παράλληλα, επιτέθηκε στον Α. Τσίπρα λέγοντας ότι κλείνουν 11 ξενοδοχεία στην Αθήνα γιατί «οι εκλεκτοί του κ. Τσίπρα τα κατέστρεψαν. Κράτησε δύο μήνες το μπάχαλο και κατέστρεψαν τα ξενοδοχεία. Δεν άκουσα τίποτα από τον κ. Τσίπρα»

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον 9,84 επεσήμανε πως «με μεγάλη ελαφρότητα διάφοροι αποδέχονται το ενδεχόμενο χρεοκοπίας γιατί είναι οπαδοί του χάους. Σου λέει εγώ με το 5% μετά το χάος θα έρθω στα πράγματα. Αυτά είναι κόμματα κομμουνιστικής έμπνευσης και δεν έχουν πιθανότητα εξουσίας με το σημερινό σύστημα. Αυτοί λένε χρεοκοπία με το κεφάλι ψηλά»

«Η αύξηση της φορολογίας έχει φτάσει στα όρια της. Πρέπει να μειωθεί ο κρατικός μηχανισμός», είπε ο Πάγκαλος και πρόσθεσε ότι δεν είναι μόνιμος φόρος, αλλά μπορεί να λειτουργήσει μόνο ως έκτακτος φόρος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron