Life Style
Amy Childs: Τα πάντα για να στεριώσει στην TV

Amy Childs: Τα πάντα για να στεριώσει στην TV

  • 14 Σεπτεμβρίου 2011, 09:26

Μετά την αποχώρησή της από το Celebrity Big Brother της Βρετανίας, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό new! η οποία συνοδεύτηκε με μια φωτογράφιση που συζητήθηκε στη Γειραιά Αλβιόνα, καθώς η Amy Childs είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν τελευταία την επικαιρότητα.

Η 21χρονη, μετά το πέρασμά της από τη σειρά « Τhe Only Way is Essex», όπου περιγράφει τις ζωές μιας παρέας φίλων και είναι από τα πλέον δημοφιλή προγράμματα στην Αγγλία, συμμετείχε στο Celebrity Big Brother και αύξησε το ντόρο γύρω από το όνομά της.

Η Amy ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει με τον Kirk Norcoss, η οποία συζητιέται στα βρετανικά ταμπλόιντ, και η tv persona εξήγησε ότι είναι μαζί... κατά περιόδους, καθώς χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν, προσθέτοντας ότι η χημεία μεταξύ τους είναι έντονη και ότι πάντα θα έχει συναισθήματα γι’ αυτόν.

Επίσης διέψευσε ότι φίλησε μέσα στο σπίτι τού Big Brother τον Lucien Lavinscount, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους παρ' ότι φλέρταραν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron