Life Style
Μετακόμισε λόγω... οργασμού!

Μετακόμισε λόγω... οργασμού!

  • 29 Αυγούστου 2011, 19:51

Συνέβη κι αυτό το πρωτάκουστο -πού αλλού, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ!

Η κυρία ήταν υπέρ το δέον… εκφραστική, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, όταν την επισκεπτόταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της περιοχής, με τον οποίο διατηρούσε… στενές επαφές. Δυστυχώς όμως για το ένθερμο ζεύγος, η μόνωση στις μεσοτοιχίες του διαμερίσματος της κυρίας δεν ήταν υπερενισχυμένη, οπότε οι γείτονες, κάθε φορά που αυτοί το «γλεντούσαν» ήταν αναγκασμένοι να ξενυχτούν μαζί τους! Και κάποια στιγμή που απηύδησαν, προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας έστειλε ένα περιπολικό για να πείσει το ζευγάρι να ηρεμήσει και να… κάνει ό,τι ήταν να κάνει χωρίς ηχητικές υπερβολές. Το κακό ήταν ότι οι δύο αστυνομικοί, όταν στάθηκαν μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος για να χτυπήσουν το κουδούνι, άρχισαν να… επηρεάζονται από τα ακούσματα που έρχονταν από το εσωτερικό του διαμερίσματος και «κακές» σκέψεις μπήκαν στο μυαλό τους. Γιατί το «περίπολο» όχι μόνο ήταν αυτό που λένε «μεικτό», απαρτιζόταν δηλαδή από έναν άνδρα και μια γυναίκα αστυνομικό, αλλά είχαν και χρόνια σχέση μεταξύ τους, κρυφά από τους συναδέλφους και τον διοικητή τους!

Έτσι, όταν τελικά άνοιξε η πόρτα, αντί για παρατηρήσεις στους ταραξίες εραστές, κανόνισαν να περάσουν κι αυτοί λίγες στιγμές «ηδονής» σε κάποιο δωμάτιό τους!

Έξαλλοι οι περίοικοι, διαπιστώνοντας ότι όχι μόνο οι εραστές του «κολασμένου» διαμερίσματος δεν ηρέμησαν αλλά ότι οι «θόρυβοι» και οι «κραυγές» ηδονής πολλαπλασιάστηκαν, κατέφυγαν ομαδικά στο αστυνομικό τμήμα μέσα στα χαράματα και έγινε το... «σώσε».

Δεν ξέρουμε ποια τιμωρία επιβλήθηκε στο ζευγάρι των αστυνομικών, αλλά το ζευγάρι που σκανδάλιζε τους πάντες τελικά αναγκάστηκε να μετακομίσει άρον άρον. Δεν ξέρουμε πού μένει τώρα, αλλά, επειδή η συνήθεια φεύγει με την ψυχή του ανθρώπου (όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα), είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε νέα τους από την νέα τους «φωλίτσα»…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron