Πολιτική
Δεν πείθουν το ΚΚΕ οι εξαγγελίες για το ποδόσφαιρο

Δεν πείθουν το ΚΚΕ οι εξαγγελίες για το ποδόσφαιρο

  • 24 Αυγούστου 2011, 14:50

Την πεποίθησή του ότι το ποδόσφαιρο του κέρδους και της διαφθοράς δεν μπορεί να εξυγιανθεί, εξέφρασε με σκληρή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Οι δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, περί αποφασιστικότητας της κυβέρνησης να βάλει τέλος στη βία και στη διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου, άφησαν «ασυγκίνητο» το ΚΚΕ που δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμφανίζει ως κάθαρση τις παρεμβάσεις της και τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τον άγριο πόλεμο ανάμεσα σε επιχειρηματικά κυκλώματα για τον έλεγχο του ποδοσφαίρου της σήψης και της διαφθοράς».

«Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι το ποδόσφαιρο του κέρδους, δηλαδή της διαφθοράς, δεν εξυγιαίνεται», τονίζει το κόμμα και συμπληρώνει ότι «χρειάζονται ριζικές αλλαγές, ανατροπή απ' τα θεμέλια και φτιάξιμο από την αρχή».

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Γερουλάνος, με αφορμή την αποβολή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από τη Σούπερ Λίγκ και τον υποβιβασμό της ομάδας στην  Δ' Εθνική, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο και όχι να το σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης: "Δεν σκοπεύουμε να σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο"

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron