Αθλητικά
"Χτυπά" Πουιγκρενιέ o ΠΑΟΚ

"Χτυπά" Πουιγκρενιέ o ΠΑΟΚ

  • 23 Αυγούστου 2011, 09:55

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ επιβεβαίωσε ο Μισέλ Μανουελό, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal». Ο εκπρόσωπος του Γάλλου αμυντικού τόνισε ότι η υπόθεση είναι περίπλοκη και είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

«Αυτήν τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω τίποτα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, διότι είναι ακόμα ανοικτή. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ και εκείνος συζητάει με τον ΠΟΑΚ. Η κατάσταση, όμως, είναι αρκετά περίπλοκη και νομίζω ότι αυτό ισχύει και για τον πελάτη μου αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν μου τηλεφωνήσετε το βράδυ της Τρίτη, είναι πολύ πιθανό να μπορώ να σα δώσω μια συγκεκριμένη απάντηση», δήλωσε ο Μανουελό.

Ο 28χρονος παίκτης αναζητεί μια ομάδα να αγωνιστεί, αφού δεν υπολογίζεται στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Από την πλευρά του, ο ρωσικός σύλλογος ψάχνει μια ομάδα να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και εκείνη θα πρέπει να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ ψάχνουν έναν αμυντικό μέσο (η αναζήτηση έχει φθάσει σε καλό επίπεδο, με παίκτη που μπορεί να ενισχύσει άμεσα) και υπό προϋποθέσεις έναν επιθετικό.

Αγώνα δρόμου ο Τσιρίλο

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπρούνο Τσιρίλο στο επαναληπτικό ματς με την Καρπάτι Λβιβ για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ιταλός αμυντικός έχει θλάση στους κοιλιακούς και στη χθεσινή προπόνηση έκανε θεραπεία. «Προήλθε από χτύπημα. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο στα άκρα. Είναι και δικό του θέμα το κατά πόσο αντέχει στο πόνο», έλεγε χθες ο υπεύθυνος γιατρός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γιγής.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μπόλονι για το παιχνίδι, αυτές πιθανότατα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση το ένα δίλημμα αφορά τη θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ. Εκεί το ζήτημα έχει να κάνει κυρίως με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» θα αποφασίσει αν θα του εμπιστευτεί θέση από το ξεκίνημα ή αν θα χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ενημέρωση για Ουκρανία

Από χθες οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναχώρησαν για την Ουκρανία και το Λβιβ. Σήμερα αναχωρούν και άλλοι. Στο σύνολό τους θα είναι περίπου 500. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες ότι η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί επί ουκρανικού εδάφους. Αυτό θα γίνει αύριο Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στο ξενοδοχείο «Leopolis». Επίσης, υπάρχει η ενημέρωση ότι ειδικό εκδοτήριο θα υπάρχει και στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, στο «Ukrayina Stadium». Αυτό θα ανοίξει στις 19:00.

 

sport-fm.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron