Editorial
Αχ Υβόννη, αχ Υβόννη!

Αχ Υβόννη, αχ Υβόννη!

  • 22 Αυγούστου 2011, 15:07

Δεν εννοεί να βάλει μυαλό η Υβόννη η σκανδαλιάρα, και όλο το σκάει από την φάρμα της και κόβει βόλτες αναστατώνοντας ολάκερη... Βαυαρία! Και για να προλάβουν τα χειρότερα, οι ανοιχτοχέρηδες της Βild (ξέρετε τώρα, αυτής της πολύ καλής και ευαίσθητης εφημερίδας που δεν χάνει ευκαιρία να τα χώνει στην Ελλαδίτσα με το παραμικρό...) έταξαν 10.000 ευρώ σε όποιον την τσακώσει την έρμη την αγελαδίτσα και την επιστρέψει στο αφεντικό της.

Αλλά η μαγκιόρα, η αλανιάρα η Υβόννη πού να πιαστεί; Ούτε τον ταύρο που της έριξαν από δίπλα λιμπίστηκε και οι Γερμαναράδες τραβούν τα μαλλιά τους! Σου λέει ο προνοητικός Γερμανός που όλα τα μετράει και για όλα προβλέπει, δεν μας έφταναν τα βάσανα με το "κορίτσι", λες τώρα να προσβλήθηκε η... βαρβατίλα του ταύρου και να 'χουμε ψυχολογικά δράματα;

Κι έτσι, μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα, σταυρώνουμε κι εδώ στην Ελλάδα τα χέρια. Που θα μπορούσαμε να μιμηθούμε τους Γερμανούς και να προκηρύξουμε αμοιβή σε όποιον πιάσει τα δικά μας τα... γαϊδούρια -μια και από γελάδια, λιγοστά και σπάνια!

Από μια άποψη, καλύτερα θα μου πεις. Γιατί πολλά τα λεφτά, πολύ δε περισσότερα τα γαϊδούρια...

 

Πάνος Γιαννάκαινας

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron