Αθλητικά
Αισιόδοξος για το φιλικό με Ίντερ ο Γέστε

Αισιόδοξος για το φιλικό με Ίντερ ο Γέστε

  • 20 Αυγούστου 2011, 07:37

Σίγουρος, ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλός στο κυριακάτικο φιλικό με την Ίντερ στη Γενεύη, εμφανίστηκε ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε πως η πιθανή νίκη επί της ιταλικής ομάδας θα αυξήσει περισσότερο την αυτοπεποίθηση των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γέστε

Για το ματς με τη Γαλατασαράι: «Ήταν ακόμα ένας αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Σημασία έχει να πετυχαίνουμε νίκες κι αν μπορούμε να τις συνδυάζουμε με όμορφες εμφανίσεις. Αυτό είναι το ιδανικό. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Η νίκη κόντρα στην Γαλατά είναι σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση μας στις τάξεις της ομάδας και να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια».

Σε ποια θέση μπορεί να βοηθήσει μέσα στο γήπεδο: «Εκεί που νομίζει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Είτε παίξω στον άξονα, είτε στα πλάγια, είτε πίσω από τον σέντερ φορ. Στο σημείο που θεωρεί ο κόουτς ότι μπορώ να προσφέρω αυτό που θέλει».

Για το ματς με την Ίντερ στην Γενεύη: «Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα και σίγουρα είναι ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Θα έχουμε απέναντι μας ένα γνωστό, ισχυρό σύλλογο και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά. Στόχος είναι η νίκη γιατί αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μπορέσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δώσω πολλά και παίξω καλά. Ξέρουμε όλοι πως πρέπει να βελτιωθούμε και μέσα από την καθημερινή προπόνηση θα φτάσουμε ψηλά».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron