Τεχνολογία
Mercedes CLC Shooting Brake

Mercedes CLC Shooting Brake

  • 17 Αυγούστου 2011, 12:49

Η εξέλιξη της «μικρής» CLS με τον κωδικό CLC έχει ήδη ξεκινήσει, και με τις κινήσεις της η φίρμα δείχνει ότι έχει στόχο τόσο την διεύρυνση της γκάμας του νέου μοντέλου, όσο και την παραγωγή εκδόσεων με υψηλό επίπεδο πρακτικότητας. Με άλλα λόγια την παραγωγή της έκδοσης CLC Shooting Brake.

Είναι γνωστό ότι η Mercedes εξελίσσει τη νέα CLC, ή με άλλα λόγια την μικρότερη CLS. Το αυτοκίνητο θα έχει περίπου το μέγεθος της σειράς C-Class, όμως το επίπεδο πολυτέλειας αλλά και η στιλιστική μοναδικότητα του θα το χαρακτηρίζουν σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα, και αμέσως θα κάνουν εμφανές το γεγονός ότι συγγενεύει με την CLS. Ο βρετανικός ειδικός Τύπος αναφέρει ότι η Mercedes έδωσε ήδη το πράσινο φως και για μια ακόμη έκδοση της νέας CLC, αυτής με τον κωδικό Shooting Brake.

Έτσι μετά την επιβεβαίωση ότι και η CLS θα έχει έκδοση Shooting Brake, ακολουθεί η νέα CLC, η οποία ως γνωστόν θα βασίζεται στα πατώματα των νέων A και B-Class, και θα αποτελεί το δεύτερο Shooting Brake μοντέλο της φίρμας.

H πρωτότυπη CLS Shooting Brake που είναι ότι πιο κοντινό στο νέο αυτοκίνητο υπάρχει αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιούσε φώτα τεχνολογίας LED παντού, και τεράστιους τροχούς μεγέθους 20 ιντσών, στοιχεία που είναι πολύ πιθανό να δούμε και στη νέα CLC Shooting Brake. Η έκδοση sedan της CLC αναμένεται για το 2013, ενώ η Shooting Brake ένα χρόνο αργότερα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron