Πολιτική
ΝΔ: Όχι σε ρουσφέτια και λευκές απεργίες

ΝΔ: Όχι σε ρουσφέτια και λευκές απεργίες

  • 12 Αυγούστου 2011, 12:29

Αντίθετη με τις απειλές του προέδρου της ΑΔΕΔΥ, Σπύρου Παπασπύρου περί λευκής απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων εμφανίστηκε η ΝΔ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης αποδοκίμασε τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και σε δήλωσή του τόνισε:

«Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να αποδεχθεί τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΔΕΔΥ κ. Παπασπύρου περί ανύπαρκτου κράτους και λευκής απεργίας».

"Το ρουσφέτι καλά κρατεί"

Την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», σύμφωνα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ έχει στήσει βιομηχανία κομματικών προσλήψεων στην Αττική, μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, δύο «πράσινα» στελέχη, ο κ. Γ. Μαρωνίτης και ο κ. Στ. Μηλιώνης, ως επικεφαλής ΜΚΟ, εμπλέκονται στο σκάνδαλο για την πρόσληψη 8.000 ανέργων, με προφανή κομματικά κριτήρια.

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για μια άθλια μεθόδευση, που συνιστά πρόκληση για ολόκληρη την κοινωνία και εγείρει τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

«Από την πρώτη στιγμή, είχαμε καλέσει την κυβέρνηση να απαντήσει εάν, πέρα από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στ. Κουτμερίδη, εμπλέκονται στη φάμπρικα του κομματικού ρουσφετιού και άλλα στελέχη του, επισημαίνοντας ότι οι ΜΚΟ και οι εταιρείες- μεσάζοντες θα εισπράξουν από τα σχετικά Κοινοτικά Προγράμματα, περίπου, 10 εκατ. ευρώ» τονίζει ο κ. Μιχελάκης.

Σε έντονο ύφος, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογραμμίζει πως «η κυβέρνηση, αφού δημιούργησε με τις πολιτικές της στρατιές ανέργων, προσπαθεί τώρα να τους εκμεταλλευτεί, αναθέτοντας τα σχετικά κοινοτικά προγράμματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ» και καταλήξει λέγοντας : Ο κομματισμός και η ιδιοτέλεια επιβραβεύονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκλητικά και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron