Αθλητικά
"Πιστός" στο 0-0 ο Εργοτέλης

"Πιστός" στο 0-0 ο Εργοτέλης

  • 07 Αυγούστου 2011, 09:04

Με «λευκή» ισοπαλία αποχαιρέτησε τις φιλικές αναμετρήσεις στην Ολλανδία ο Εργοτέλης, ο οποίος ολοκλήρωσε το βασικό του στάδιο της προετοιμασίας και την Κυριακή επιστρέφει στην Ελλάδα. Οι Κρητικοί έμειναν στο 0-0 κόντρα στην δεύτερη ομάδα του Άγιαξ, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και με τον τερμαφύλακα Καβουσάκη να αποκρούει πέναλτι.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Καραγεωργίου, επέλεξε να δώσει χρόνο στους νεαρούς παίκτες, δεδομένου ότι την Παρασκευή ο Εργοτέλης, αντιμετώπισε, σε δυνατό φιλικό, την Μπεσίκτας. Την παράσταση στο τελευταίο φιλικό των Κρητικών έκλεψε ο Καβουσάκης, ο οποίος στο 55’ απέκρουσε πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε, ύστερα από χέρι του Σαρρή εντός περιοχής. Οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Κατσικόκερη και Μπουχαλάκη.

Πολύ καλή στιγμή είχαν και οι Ολλανδοί στο 22’ με τον Χαντί να αποκρούει πάνω στη γραμμή, σουτ του Μποέρε.
Στο δεύτερο μέρος ο Κατσικοκέρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πρωτογεράκη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε με τον επόπτη να υποδεικνύει τον επιθετικό των Κρητικών σε θέση οφσάιντ.

Την Κυριακή ο Εργοτέλης αναχωρεί οδικώς από την Ολλανδία για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί για την Αθήνα με τελικό προορισμό το Ηράκλειο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μακεδόνας τεχνικός έκανε ένα μικρό απολογισμό της προετοιμασίας: «Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό μέρος της φετινής προετοιμασίας της ομάδας μας. Η προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές μας ήταν πολύ μεγάλη. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας σε συνθήκες πρωταθλήματος, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου».

Η σύνθεση του Εργοτέλη: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής (58’ Φραγκουλάκης), Κανδηλάκης, Χαντί, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ (46’ Ευαγγέλου), Κατσικοκέρης, Καρέλης (46’ Μπρούνο), Νταντόμο (46’ Πρωτογεράκης).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron