Στοίχημα
Νόισταντ - Ραπίντ Βιέννης

Νόισταντ - Ραπίντ Βιέννης

  • 23 Ιουλίου 2011, 14:34

Μετά το χθεσινό ταμείο, όπου μια χαρά μας έστειλε η Μπόχουμ και η όμορφη αρθρογράφος μας, η Κασταλία, θα ποντάρουμε σε ορισμένα σημερινά ματσάκια που πιστεύουμε ότι είναι... του χεριού μας!

Ξεκινάμε με το διπλό της Ραπίντ, σε μια δύθσκολη ομολογουμένως έδρα όπως αυτή της Νόισταντ. Αν περάσει, η απόδοση είναι ικανοποιητικότατη.

Η Ραπίντ Βιέννης, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην νεοφώτιστη Αντμίρα, θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της, αν και δεν κατάφερε να την κερδίσει σε καμία από τις δύο περσινές επισκέψεις της. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αλβανός Σαλίχι αποδείχθηκε "χρυσή αλλαγή" για τον 44χρονο κόουτς Πέτερ Σχότελ, καθώς βρήκε δίχτυα ακριβώς ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στην θέση του μεγάλου μετεγγραφικού ονόματος Άλαρ, ο οποίος υπήρξε... φειδωλός στις επιθέσεις του.

Απ' την άλλη, η Νόισταντ δεν έδειξε και ανέναν τρομερό χαρακτήρα, καθώς το νιηφόρο 2-1 κόντρα στην Μάτερσμπουργκ δεν συνοδεύτηκε από καμιά μεγάλη φάση ή επίδειξη τεχνικής των παικτών της έδρας.

Γεγονός είναι ότι δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα εκ του ασφαλούς, ωστόσο θα ποντάρω στο 2 της φιλοξενούμενης λόγω... αναμνήσεων από την ωραία Βιέννη!

 

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron