Στοίχημα
Ραπίντ Βιέννης - Αντμίρα

Ραπίντ Βιέννης - Αντμίρα

  • 16 Ιουλίου 2011, 18:40

Με τον Πέτερ Σότελ στο τιμόνι (έφυγε από την Νόισταντ), η Ραπίντ θέλει να ξεχάσει τον κακό περσινό εαυτό της που την άφησε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Σήμερα έχει την ευκαιρία μιας καλής αρχής, υποδεχόμενη την νεοφώτιστη Αντμίρα, αλλά χωρίς το κοινό της, αφού το ματς θα διεξαχθεί "κεκλεισμένων των θυρών" εξαιτίας των επισοδίων στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Αούστρια στην προτελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Οι Τονχόφερ (αμυντικός), Πράγκερ (μέσος) και Μπουργκστάλερ (επιθετικός) δεν συγκαταλέγονται στα πλάνα του κόουτς.

Από την άλλη, η Αντμίρα, που έδωσε ανελέητη μάχη με την Άλταχ προκειμένου να εισέλθει στα πρώτα σαλόνια (μετά από προσπάθειες πέντε ετών), δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα, αφού έχει να επιδείξει κατακτήσεις εννιά πρωταθλημάτων και έξι κυπέλλων!

Ξεχωρίζουν οι μέσοι Σουλιμάνι και Γέζεκ, που για πολλά έτη έπαιζαν σε Αούστρια Βιέννης και Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα. Η ομάδα διαθέτει καλή άμυνα, οπότε ας κρατάμε... μικρά καλάθια.

Προτείνουμε τα ανάλογα με το σημερινό ματσάκι της Μάτερσμπουργκ, αλλά επειδή δεν μπορείτε να παρακολουθείτε δύο ματς ταυτόχρονα, βάλτε τίποτε ψιλούλια στον άσσο και βλέπουμε!

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron