Στοίχημα
Κάπφενμπεργκ - Βάκερ Ίνσμπουργκ

Κάπφενμπεργκ - Βάκερ Ίνσμπουργκ

  • 16 Ιουλίου 2011, 18:10

Χωρίς αξιόλογη περσινή παρουσία η Κάπφενμπεργκ, τα προβλήματα που εμφάνισε στο θέμα "άμυνα" την έκαναν να ρίξει εκεί το μετεγγραφικό της βάρος, ωστόσο απόλεσε την επιθετική αιχμή της που ακούει στο όνομα Ντένι Άλαρ (συνεχίζει στην Ραπίντ).

Σήμερα τα "γεράκια" κάνουν πρεμιέρα της νέας σεζόν χωρίς τον επιθετικό Σένκαρ και με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Κόστνερ.

Οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να επαναλάβουν την αξιόλογη περσινή τους πορεία, με το μάτι πάντα στο εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη. Ο κόουτς Βάλτερ Κόγκλερ καταφέρνει να διατηρεί το σύνολό του ομοιογενές, με πρωταγωνιστικό ρόλο αυτόν του μέσου Κάρλος Μερίνο.

Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να κατέβει με πολλές και σημαντικές απουσίες: οι επιθετικοί Μπούργκιτς και Μπάμερ και οι μέσοι Ιλντίζ, Μπέργκμαν και Κόφλερ δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Κόγκλερ, έτσι ώστε η ομάδα να χάνει μεγάλο κομμάτι της δυναμικότητάς της.

Θα ποντάρουμε στον άσο με πλεονέκτημα 1 ή 2 γκολ. Σενάριο Νο2: Αφήνουμε το ματσάκι και κρατάμε στατιστική για... μελλοντική χρήση.

η γιαγιά Euroδίκη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron