Στοίχημα
Ελσίνκι - Βαάσα

Ελσίνκι - Βαάσα

  • 16 Ιουλίου 2011, 12:15

Πραγματικό τρένο και με τεράστια διαφορά δυναμικού, η γηπεδούχος Ελσίνκι αναμένεται εύκολα να "ισοπεδώσει" την φιλοξενούμενη Βάασα των απογοητευτικών ισοπαλιών!

Η Ελσίνκι κυριάρχησε άνετα 4-2 της Ίντερ Τούρκου στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής, που όπως αποδείχθηκε μόνο... ντέρμπι δεν ήταν.

Ως αποτέλεσμα, να κοιτάζει τώρα από απόσταση 10 βαθμών την δεύτερη (και καταϊδρωμένη Ίντερ Τούρκου). Κι αυτό γιατί η ομάδα του Άντι Μούρινεν δεν έχει όμοιά της εντός συνόρων, ώστε στρέφει το βλέμμα στην δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

Με οδηγούς τους Πούκι (9 γκολ), Σάντικ (8 γκολ) και Σόρσα (5 γκολ), η Ελσίνκι σαρώνει τα γήπεδα και κοιτάζει το μέλλον κατάματα.

Απ' την άλλη μεριά, η ομάδα του Τόμι Πικαράινεν το έχει ρίξει στις ισοπαλίες (τελευταία ήταν αυτή εντός έδρας με την Κουόπιο, 1-1), αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της (πέντε ισοπαλίες, δύο ήττες), οπότε μοιραία φιγουράρει στην προτελευταία θέση με συνολικά 12 βαθμούς. Στο σημερινό ματς η αποστολή της φαντάζει από δύσκολη έως... καταστροφική!

Προτείνουμε τον φτωχό σε απόδοση άσο... κι ας πάει και το παλιάμπελο!

P G

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron