Στοίχημα
Σαν Πάουλι - Ίνγκολσταντ

Σαν Πάουλι - Ίνγκολσταντ

  • 16 Ιουλίου 2011, 08:42

Αυτό είναι το δεύτερο ματσάκι της Β' Γερμανίας που θα μας απασχολήσει νωρίς νωρίς πριν το γεύμα (αρχίζει στις 2 το μεσημέρι).

Αλλαγές σημαντικές στο ρόστερ των γηπαιδούχων, που γενικά έδειξαν μια ικανοποιητική εικόνα στα φιλικά του καλοκαιριού. Ο κόουτς Σούμπερτ έχει κλίση προς το επιθετικογενές σύστημα 4-1-4-1, με τον Έμπερς να ηγείται... μόνος την επίθεση! Για σήμερα, υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί από τον Τάκι, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Πάντως, η μεγαλύτερη απώλεια παραμένει αυτή του Περουβιανού αμυντικού Κάρλος Σαμπράνο, που παραμένει τρυματίας εδώ και πέντε μήνες! Εκτός υπολογισμού και οι Χέρμπερ, Χενγκς και Σαγλίκ, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον κόουτς όσον αφορά στην κάλυψη των μεσο-επιθετικών πόστων.

Κακό φινάλε είχε η Ίνγκολσταντ, που ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες της στο Τιρόλο της Αυστρίας, με τον κόουτς Μέλμαν να βλέπει την ομάδα του να συντρίβεται με 6-1 από την τρίτης κατηγορίας Βέχεν! Σήμερα δεν υπολογίζεται ο αριστερός μπακ Φινκ, που τον αντικαθιστά ο "λίγος" Σέφαρ.

Προτείνουμε αποχή, μέχρι να δούμε τι "καπνό" φουμάρουν οι δύο ομάδες. Αν πάλι επιμένετε στο ρίσκο, καλύτερα να ποντάρετε στην έδρα.

 

Κασταλία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron