Στοίχημα
Άουε - Άαχεν

Άουε - Άαχεν

  • 16 Ιουλίου 2011, 08:11

Μετά από τα δύο χθεσινά ματσάκια της Zweiteliga, με τα οποία σαφέστατα δεν θα είχατε παράπονο αφού σας έστειλα... ταμείο, το μενού για σήμερα έχει πολλά και ωραία.

Και θ' αρχίσουμε τα σημερινά μας πονταρίσματα με τα δύο "γερμανικούλια" του μεσημεριού, έτσι για να έχουμε κάτι να κάνουμε πριν καθίσουμε στο μεσημεριανό τραπέζι.

Το πρώτο ματσάκι αφορά στο Άουε - Άαχεν.

Για δεύτερη χρονιά στο "τιμόνι" της φιλοξενούμενης Άαχεν ο 36χρονος Πέτερ Χιμπάλα, που οι Γερμανοί εκτιμούν ιδιαίτερα και που έκλεισε την περσινή περίοδο μ' ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό φινάλε. Για φέτος προβλέπεται να παρατάξει μια νεανική Άαχεν, με την φιλοδοξία να γίνει ο τρόμος των αντιπάλων. Ελπίδα η συμμετοχή του νεοπακτηθέντος Ολλανδού αμυντικού χαφ Σιμπούμ και ο επίσης Ολλανδός τερματοφύλακας Βάτερμαν. Οι απώλειες των σημαντικών μέσων Στίμπερ και Χέγκερ δεν επιρρεάζουν την απόδοση της ομάδας.

Στο στρατόπεδο των αντιπάλων, τώρα, ο κόουτς της Άουε, Ρίκο Σμιτ, συνεχίζει για τρίτη χρονιά και αναμένεται στο τέλος της να οδηγήσει το team στα σαλόνια της α' κατηγορίας. Ο κόουτς κρατάει χαμηλούς τόνους στο θέμα της ανόδου και πιέζει για την βελτίωση των εγκαταστάσεων για τις προπονήσεις. Η έδρα της Άουε είναι από τις πλέον ισχυρές, κι αν η ομάδα βελτιώσει την απόδοσή της και στα εκτός έδρας, τότε η αναβάθμιση είναι περισσότερο από βέβαιη. Το ρόστερ παραμένει απαράλλαχτο, με έμφαση στον νεοαποκτηθέντα από την Ομπερχάουζεν πανύψηλο επιθετικό Κένινγκ.

Συμπέρασμα: Αρχή είναι και τα στραβοπατήματα δικαιολογούνται, αλλά, επειδή δεν θέλουμε να πάμε νωρίς νωρίς στον "κουβά", προτείνουμε ότι η έδρα θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά ή ότι το τελικό σκορ θα καλυφθεί από το σημείο 1Χ. Καλή ιδέα και το γκολ - γκολ.

 

Κασταλία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Στοίχημα




cron