Πολιτική
Τους αποδοκιμάζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν

Τους αποδοκιμάζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν

  • 05 Ιουλίου 2011, 08:37

Ξεχειλίζει η αγανάκτηση του κόσμου, που βλέπει ότι μέρα με τη μέρα ολοένα και χώνεται πιο βαθιά στο τέλμα της ανεργίας και της φτώχειας, έτσι ώστε, μην έχοντας κάποιον άλλο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί και προκειμένου να εκτονώσει την οργή που τον πνίγει, στρέφεται εναντίον των εκπροσώπων του στην Βουλή και των λειτουργών της Κυβέρνησης όπου και όποτε τους εντοπίσει να κινούνται σε δημόσιους χώρους. Μάλιστα, η αγανάκτηση εκφράζεται με ύβρεις και προπηλακισμούς κατά των πολιτικών σε κάθε γωνιά της χώρας και όχι μόνο στην πρωτεύουσα.

Χθες, αγανακτισμένοι πολίτες και συνδικαλιστές στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, στο Αίγιο, αποδοκίμασαν έντονα τον υφυπουργό Εργασίας, Γιάννη Κουτσούκο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στα Τρίκαλα, πολίτες εισέβαλαν σε στούντιο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και διέκοψαν την εκπομπή όπου η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη έδινε συνέντευξη. Η κ. Μερεντίτη, αφού δέχθηκε "βροχή" υβριστικών χαρακτηρισμών και κάτω από άκρως προσβλητικά συνθήματα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει έντρομη και υπό την προστασία της αστυνομίας. Ακολούθως, κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους που είχαν εισβάλει στον σταθμό ανέγνωσε κείμενο με τις θέσεις των αγανακτισμένων πολιτών.

Αλλά ούτε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μπόρεσε ν' αποφύγει τις ύβρεις και τις αποδοκιμασίες του κόσμου, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η έντονη επίθεση που δέχθηκε τον εξώθησε να κάνει δηλώσεις σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και ακροδεξιών οργανώσεων, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους του κόμματος.

«Ξεπουλάνε τις ζωές μας, δεν θα τους αφήσουμε», αναγράφεται στην αφίσα των κατοίκων της Άρτας, μαζί με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλου Στασινού, όπως και του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Παπασιώζου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron