Πολιτισμός
Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας

  • 04 Ιουλίου 2011, 14:20

Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, με θέμα «Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας», προκηρύσσει Δήμος Σαλαμίνας, σε συνεργασία με τον Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό Σαλαμίνας «Το Καφενείο των Ιδεών». Ο διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, διεθνούς εμβέλειας, που διοργανώνει ο Δήμος τον προσεχή Σεπτέμβριο, τιμώντας την 2491η επέτειο της ηρωικής ναυμαχίας.



Δικαίωμα συμμετοχής έχουν λογοτέχνες από όλο τον κόσμο. Τελευταία προθεσμία αποστολής έργων ορίζεται η 20η Αυγούστου. Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλουν τα έργα τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected], ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου 2 - Τ.Κ. 18900 Σαλαμίνα, με την ένδειξη: «Για Λογοτεχνικό Διαγωνισμό».



Οι μετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρία πρώτα βραβεία, οι δε νικητές, θα προσκληθούν στην Σαλαμίνα, με έξοδα διακίνησης και διαμονής από τον Δήμο, προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία τους. Προκριματικά θα επιλεγούν πενήντα έργα, η δε τελική κρίση θα γίνει ενώπιον ακροατηρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες, μπορούν να παρευρίσκονται στην τελική κρίση και απονομή των βραβείων, το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011, στις 10.00΄ το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Σαλαμίνας και στο πλαίσιο των «Σαλαμινείων 2011».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Πολιτισμός




cron