Κοινωνία
Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη

  • 29 Ιουνίου 2011, 16:26

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ΕΚΘ, και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, ΕΔΟΘ, εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν, το μεσημέρι, μπροστά από το κτίριο της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ΕΥΑΘ, στην οδό Εγνατία, και στη συνέχεια έκαναν πορεία έως το λιμάνι, διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση των δύο οργανισμών.

Κατά τη διάρκεια της πορείας οι διαδηλωτές έκαναν ολιγόλεπτη καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Εθνικής Αμύνης, καθώς και στο τέλος της πορείας έξω από την κεντρική πύλη του ΟΛΘ. Στην πορεία συμμετείχαν και μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, «αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου», φοιτητές και άλλοι.

Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου και πορεία μέχρι τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης, στην οδό Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ. Νωρίτερα, έγινε «περιφρούρηση» της απεργίας σε μεγάλα εργοστάσια (ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ), στο εργοτάξιο του μετρό, καθώς και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron