Πολιτική
Στο "μετερίζι" της συναίνεσης και ο Κακλαμάνης

Στο "μετερίζι" της συναίνεσης και ο Κακλαμάνης

  • 21 Ιουνίου 2011, 22:51

Την ανάγκη να καταβληθεί από όλες τις πλευρές πιο ενεργή προσπάθεια, ώστε να ανατραπεί η αρνητική εικόνα που συστηματικά, όπως είπε, καλλιεργείται στην Ευρώπη και στο εξωτερικό σε βάρος της χώρας μας, επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κακλαμάνης επανέλαβε την έκκληση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, για ενότητα και συναίνεση, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ακόμα ότι ένα δημοψήφισμα, με κρίσιμο μάλιστα περιεχόμενο για βαθιές αλλαγές που όλοι οραματίζονται, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς γενικότερη συναίνεση.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι «είναι φυσικό μια Αθήνα με εικόνα συγκρούσεων, ΜΑΤ, κλούβες έξω από τη Βουλή, να δημιουργεί κάθετη πτώση των τουριστικών αφίξεων και να δημιουργεί αρνητική εικόνα για τη χώρα», ενώ σημείωσε ότι «καμία σχέση δεν έχουν οι χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά και στέλνουν θετικό μήνυμα για το τι υφίσταται η χώρα για να βγει από το αδιέξοδο, με κάποιες ομάδες που στέκονται στην γωνία Όθωνος και Αμαλίας και μουντζώνουν τους βουλευτές».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron