Life Style
Τους άφησε "μπουκάλα" η Amy Winehouse

Τους άφησε "μπουκάλα" η Amy Winehouse

  • 20 Ιουνίου 2011, 11:56

Μετά την άθλια εμφάνισή της στην Σερβία στις 18 Ιουνίου, οι μάνατζερ της Έιμι Γουάινχαουζ ακύρωσαν τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου).

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της, «η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να τη δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία», διευκρινίζει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου της.

Η διοργανώτρια εταιρεία του «Ιτζέκτ Φέστιβαλ (Ejekt Festival), Ντετόξ Ιβέντς (Detox Events), αποφάσισε λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Έιμι Γουάινχαουζ, να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 ευρώ.

Έτσι, την ημέρα του Φεστιβάλ (22 Ιουνίου), οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 Ευρώ με νέα των 40 ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 ευρώ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron