Πολιτισμός
Παρουσίαση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βεάκειο Θέατρο

Παρουσίαση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βεάκειο Θέατρο

  • 16 Ιουνίου 2011, 17:48

Είκοσι επτά θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και 13 συναυλίες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Βεάκειο Θέατρο που ξεκινά στις 28 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο Δήμο Πειραιά ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Γιώργος Σιγάλας.

«Ναυτιλία και Πολιτισμός, αποτελούν τα διαχρονικά διαβατήρια της Ελλάδας στον κόσμο. Το ίδιο και για την πόλη μας τον Πειραιά», δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους πολιτικούς «να τους φωτίσει ο Θεός, για να βγει η πατρίδα μας μία ώρα γρηγορότερα από την κρίση που τη μαστίζει».

«Το κόστος των εκδηλώσεων για το Δήμο είναι μηδαμινό, γιατί έτσι και αλλιώς χρήματα δεν υπάρχουν», τόνισε ο Γιώργος Σιγάλας, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της τιμής του εισιτηρίου, δήλωσε ότι έως τώρα, από τις συζητήσεις που είχε με τους παραγωγούς, κανείς δεν του έχει πει εξωφρενικά πράγματα και ότι αυτό που του ζήτησαν είναι να γεμίσει με κόσμο το θέατρο και πως θέλουν να προσεγγίσουν την πραγματικότητα σε σχέση θεάματος και τιμής. Επίσης, τόνισε ότι οι παραστάσεις και οι συναυλίες δεν θα παίξουν μόνο στον Πειραιά αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Ό,τι υπάρχει στο πρόγραμμα είναι παραγωγές ιδιωτικές. Εμείς έχουμε δώσει το χώρο. Από κει και πέρα, ό,τι μπορέσουμε να αποκομίσουμε ως όφελος θα το επενδύσουμε στο Βεάκειο ή σε άλλους πολιτιστικούς χώρους», πρόσθεσε ο κ. Σιγάλας. Επιπλέον, ανέφερε ότι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και παράσταση και συναυλία με κοινωνική προσφορά όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron