Οικονομία
Πρόγραμμα Synergassia στην Κρήτη από την Invest in Greece

Πρόγραμμα Synergassia στην Κρήτη από την Invest in Greece

  • 14 Ιουνίου 2011, 19:19

Οι επενδυτικές ευκαιρίες της Περιφέρειας Κρήτης θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος 35 ξένων διπλωματών στο πλαίσιο του προγράμματος Synergassia που προωθεί η Invest in Greece.

Η επίσκεψη των 35 ξένων οικονομικών και εμπορικών ακολούθων στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί από 15 έως και 19 Ιουνίου 2011. Η επίσκεψη διοργανώνεται από την Invest in Greece σε συνεργασία με τη νέα αιρετή Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα παραθέσει επίσημο δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καλωσορίσει τους επίσημους καλεσμένους, μαζί με τον πρόεδρο της Invest in Greece, κ. Αρ. Συγγρό.

Τη δεύτερη ημέρα των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "Επενδυτικό/επιχειρηματικό προφίλ Περιφέρειας Κρήτης". Στην ημερίδα θα απευθύνουν εισηγήσεις και χαιρετισμούς προς τους διπλωμάτες ξένων πρεσβειών ο διευθύνων σύμβουλος της Invest in Greece, κ. Χρ. Αλεξάκης, ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Ν. Κανελλόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΕ, κ. Αλκ. Καλαμπόκης και ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), κ. Β. Λάζαρης. Παράλληλα, επενδυτές θα παρουσιάσουν τις επενδυτικές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.

Το πενθήμερο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει κατ' ιδίαν συναντήσεις των οικονομικών και εμπορικών ακολούθων με επιχειρηματίες, με σκοπό την σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών, καθώς και επισκέψεις σε πρότυπες βιοτεχνίες και βιομηχανίες στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron