Κοινωνία
Ρέθυμνο: Καταγγελία 29χρονης Γερμανίδας για βιασμό

Ρέθυμνο: Καταγγελία 29χρονης Γερμανίδας για βιασμό

  • 13 Ιουνίου 2011, 16:05

Καταγγελία στην αστυνομία έκανε 29χρονη Γερμανίδα υπήκοος λέγοντας  πως έπεσε θύμα βιασμού και ληστείας  το βράδυ  της Κυριακής στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Η 29χρονη νεαρή κοπέλα που εργάζεται ως ξεναγός στην περιοχή, έφτασε εχτές αργά το βράδυ  στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου δηλώνοντας στον αξιωματικό υπηρεσίας πως την ώρα  που βρίσκονταν στη παραλία  Πλατανιά- Ρεθύμνου και έκανε τζόκινγκ στην αμμουδιά δύο άγνωστοι άντρες την πλησίασαν και άσκηση  σωματικής βίας, την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο  κτίριο της περιοχής και αφού την έδεσαν  τη βίασαν από κοινού. Έπειτα από την αποτρόπαιη πράξη τους   εγκατέλειψαν την κοπέλα  στο σημείο αυτό και εξαφανίσθηκαν.  Από την άτυχη κοπέλα ακόμη πήραν  το κινητό της τηλέφωνο καθώς και  τριάντα ευρώ που κρατούσε πάνω της.
Η κοπέλα με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στο πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής και ζήτησε να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Η αστυνομία μετά από έρευνα στο σημείο του συμβάντος ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας.
Επίσης διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών καθώς καθώς και την αιτία που διέπραξαν αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron