Διάφορα
Μέλος των "Πυρήνων" ο φοιτητής της Πεύκης

Μέλος των "Πυρήνων" ο φοιτητής της Πεύκης

  • 20 Μαϊου 2011, 13:07

Στον 21χρονο σπουδαστή που πυροβόλησε και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς την περασμένη Τετάρτη στην Πεύκη ανήκουν «ορφανά» δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν εντοπίσει οι αρχές σε διαμερίσματα που φέρεται να χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» στην Καλλιθέα και στη Ν. Ιωνία Βόλου.
Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δράστη της συμπλοκής, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί, αλλά και ο ίδιος, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα και τα στοιχεία ταυτότητας του 21χρονου, που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
Πρόκειται για τον Θεόφιλο Μαυρόπουλο του Αλέξανδρου και της Αλεξάνδρας, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1990 στο Μαρούσι Αττικής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη ταυτίστηκαν με αποτυπώματα, που είχαν βρεθεί σε διαμέρισμα επί της οδούς Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου την 14 Μαρτίου είχαν συλληφθεί πέντε άτομα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
Αποτυπώματα του ιδίου είχαν εντοπιστεί παράλληλα και σε διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, όπου στις 14 Μαρτίου είχε διενεργηθεί έρευνα, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών για τρομοκρατική δραστηριότητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Διάφορα




cron