Πολιτική
Ενημέρωση Γερμανών βουλευτών από ΝΔ  για το "Ζάππειο 2"

Ενημέρωση Γερμανών βουλευτών από ΝΔ για το "Ζάππειο 2"

  • 17 Μαϊου 2011, 19:42

Για το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε σήμερα στη Βουλή ομάδα οκτώ βουλευτών από όλα τα κόμματα της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Αντώναρος.
Ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Σαμαράς αποτελεί «κοστολογημένη, σύγχρονη και ρεαλιστική» προσέγγιση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
Σημείωσε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί και στηρίζει τις προσπάθειες μείωσης του χρέους και του ελλείμματος Αυτό όμως, όπως ανέφερε, δεν σημαίνει ότι στηρίζει άκριτα αποφάσεις που κινούνται σε λάθος κατεύθυνση και όχι μόνο δεν παράγουν θετικά αποτελέσματα, άλλα βυθίζουν την χώρα όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, στην ανεργία και στη φτώχεια.
«Τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ ότι η αποτυχία της εφαρμοζόμενης πολιτικής οφείλεται δήθεν στην άρνηση συναίνεσης από την αξιωματική αντιπολίτευση, δεν έχουν βάση», υποστήριξε ο κ. Αντώναρος.
Αντίθετα, επισήμανε ότι «τα αρνητικά αποτελέσματα οφείλονται αφενός στο λανθασμένο μείγμα πολιτικής και αφετέρου στην εντυπωσιακή αναποτελεσματικότητα και αναποφασιστικότητα της κυβερνητικής πλειοψηφίας να εφαρμόσει τους νόμους που ή ίδια ψήφισε στη Βουλή και μάλιστα σε δεκάδες περιπτώσεις με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας».
«Ολα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Η κυβέρνηση ψάχνει να βρει άλλοθι για την δική της ανεπάρκεια. Η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη πολιτική δύναμη που υποστηρίζει όσες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης», τόνισε ο κ. Αντώναρος.
Τέλος, ενημέρωσε τους Γερμανούς βουλευτές γα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της λαθρομετανάστευσης τονίζοντας ότι πρόκειται «για ευρωπαϊκό και όχι για ελληνικό πρόβλημα αφού η συντριπτική πλειοψηφία των παρανόμων οικονομικών μεταναστών χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως χώρα εισόδου και τράνζιτ και όχι ως τελικό προορισμό».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron