Διάφορα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του άτυχου πατέρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του άτυχου πατέρα

  • 10 Μαϊου 2011, 22:21

Σε μία σύλληψη και μια προσαγωγή προχώρησε η Αστυνομία, μετά τα επεισόδια γύρω από την πλατεία Βικτωρίας, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του.
Όπως έγινε γνωστό, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να καταδιώκουν κάποιους αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.
Πάντως, ένας αλλοδαπός τραυματίστηκε, όπως και ένας αστυνομικός.
Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν γίνονται επεισόδια αλλά παραμένουν περίπου 100 άτομα συγκεντρωμένα στο σημείο της δολοφονίας, γι' αυτό εξακολουθούν να είναι κλειστές η 3η Σεπτεμβρίου και η Ηπείρου.
Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταγγέλλει «τους τραμπούκους της ''Χρυσής Αυγής'' για τις επιθέσεις, τους ξυλοδαρμούς, ακόμα και την εισβολή σε σπίτια αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας».
«Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει και να μην επιτρέψει να εκμεταλλεύονται τη δίκαιη αγανάκτησή του για τη στυγερή δολοφονία», τονίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα και υποστηρίζει ότι «την εγκληματική συμπεριφορά τους, που έχει τα χαρακτηριστικά της προβοκάτσιας τροφοδοτεί εκ των πραγμάτων η κυβερνητική πολιτική απέναντι στους μετανάστες και η στάση της αστυνομίας. Αμεσα πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος δέχθηκε μαχαιριές στο λαιμό, την πλάτη και τα χέρια, ενώ κίνητρο των δραστών ήταν ληστεία καθώς οι δράστες τού άρπαξαν μία κάμερα.
Τον άτυχο άνδρα βρήκαν νεκρό η γυναίκα και η πεθερά του που ανησύχησαν, επειδή είχε καθυστερήσει και κατέβηκαν να τον περιμένουν στο δρόμο. Αμφότερες υπέστησαν ισχυρό σοκ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Διάφορα




cron