Διάφορα
Σέρρες: Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα ο φαντάρος

Σέρρες: Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα ο φαντάρος

  • 26 Απριλίου 2011, 20:59

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας από τη Σιντίκη Σερρών που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 25χρονου φίλου της . Η 23χρονη  βρέθηκε νεκρή μέσα σε αρδευτικό κανάλι λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντίκης στις Σέρρες τα ξημερώματα.
Τη δολοφονία ομολόγησε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος στραγγάλισε την κοπέλα μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο δράστης αφού επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια του στην άτυχη φίλη του, στη συνέχεια τη στραγγάλισε. Αντικρίζοντας την νεκρή προσπάθησε να την κάψει, προκαλώντας στο άψυχο κορμί της μεταθανάτια εγκαύματα στο λαιμό και στον θώρακα. Στην συνέχεια τη μετέφερε στον επαρχιακό δρόμο Κερκίνης - Λιβαδειάς και την πέταξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, Στέφανο Μάνδαλο, ο 25χρονος μετά από ώρα ανέφερε ο ίδιος το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Πορροϊων και κατόπιν ειδοποίησε τον πατέρα της 23χρονης για την αποτρόπαια πράξη του καθώς και το μέρος που την πέταξε.
Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός, φαντάρος, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και αναμένεται να οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Άλλα Άρθρα από Διάφορα




cron