Πολιτική
Ένοπλη ληστεία στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Ένοπλη ληστεία στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

  • 19 Απριλίου 2011, 18:03

Ληστεία με την απειλή όπλων πραγματπποιήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επί της οδού Ακαδημίας 60σημειώθηκε στις 15:50 .            Δύο άγνωστοι, που είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο κτήριο, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται το ταμείο του ΔΣΑ ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τους υπαλλήλους και γέμισαν με χρήματα ένα σάκκο.,με λεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό
Στην είσοδο τους αντιλήφθηκε ο υπάλληλος ασφαλείας, ο οποίος επιχείρησε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι δράστες, ωστόσο, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια διέφυγαν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Δ. Αδαμόπουλος, κατά τη διάρκεια της ληστείας υπάλληλοι του ΔΣΑ κρατήθηκαν όμηροι, ενώ ένας εκ των εργαζομένων στο κτήριο τραυματίστηκε σοβαρά.
«Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα θλιβερό γεγονός το οποίο, αν και σύνηθες πλέον στη σύγχρονη ελληνική καθημερινότητα, δεν παύει να μας εκπλήσσει όταν συμβαίνει μέσα στην ίδια μας την οικογένεια, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης», τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος.
Τόνισε ακόμη ότι καθίσταται επιτακτική πλέον η ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτελεσματική προστασία του Συλλόγου, των εργαζομένων του, καθώς και όλων όσων προσέρχονται καθημερινά σε αυτόν, σημειώνοντας πως θα καταθέσει σχετικό αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να παρασχεθεί αποτελεσματική και διαρκής φύλαξη του Συλλόγου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο




cron